18 Haziran 2012 Pazartesi

Ünlülerin saç modelleri

Doğru saç modeli ve saç kesimi, bir kadının görünümünü tamamen değiştireceğini yazılarımızda sürekli söylüyoruz. Aradaki değişimi görmek adına sizlere ünlülerin eski ve yeni saç modellerinden oluşan bir galeri hazırlamak istedik.

Yazımıda geçen ünlüler, saç kesimini değiştirip, yepyeni bir imaja sahip olduktan sonra dünyada çok konuşulmaya başlayan kişilerdir. Doğru saç kesimi ve doğru makyaj ile nasıl bir değişime uğradıklarını kendiniz de görün.







Harry Potter çekimlerinin ardından saçlarını kestiren genç oyuncu Watson yeni saç modeliyle hemen Burberry ve Lancome la anlaştı.








2007'de yaşadığı ayrılıktan sonra kahkül kestiren oyuncu hemen ardından bir başrol, bir de Avon sözleşmesi kaptı.








Hollywood un şirin kızı A modeli bit küt ve kahkül kestirdikten sonra A kalite bir eş buldu, Tom Cruise la evlendi.








Sıradan bir pop şarkıcısıyken Umbrella adlı şarkısına çektiği klipte ikonik hale gelen saç modeliyle dünya listelerini sarsan bir yıldıza dönüştü.








İngiltere de sarsılan müzik kariyerinin ardından Victoria Beckham bu saç modeliyle dünya çapında bir stil ikonuna dönüştü ve kendi markasını yarattı.








1996 yapımı G.I. Jane adlı film için saçlarını kazıtan Demi Moore bu imajıyla çok ses getirdi.








Kendisi bu saç modeline hayatımda gördüğüm en iğrenç saç kesimi dese de bu saç modeliyle oynadığı Amerika nın hala en sevilen dizilerinden olan Friends , Aniston için gerçek bir dönüm noktası oldu.








Meg Ryan bu saç modeliyle 90'lı yılların en iyi filmlerinden City of Angels ve You ve Got Mail a imza attı.








Fawcettın bu saç modeliyle ilk kez 1976'da verdiği bu poz tüm dünyada 12 milyonun üzerinde bir satış başarısı yakaladı.








Onu tüm dünya Twiggy adıyla tanıyor. Saçlarını kestirdikten sonra ünlü model tüm dünyada bir stil ikonununa dönüştü. Hala tarzı moda akımlarını etkiliyor.Ünlülerin saç modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder